De kwaliteiten & garanties

Autobedrijf Mebu is aangesloten bij de BOVAG en Nationale Auto Pas (NAP), om onze kwaliteit hoog te houden en u te beschermen tegen miskopen.

BOVAG-Garantie

Op de meeste occasions wordt een Bovag-Garantie gegeven. Een BOVAG-Garantie voor uw auto houdt in dat u bij aankoop van een gebruikte auto (vanaf € 4.500 of 35 procent van de oorspronkelijke cataloguswaarde) u zes maanden garantie heeft op onder meer verborgen gebreken en de onderdelen. Het is ook mogelijk om met een BOVAG-Garantie terug te vallen op bemiddeling van geschillen die voortkomen uit de aankoop. Wilt u meer weten over de BOVAG-Garantie dan kunt u altijd contact met ons opnemen of zelf informatie zoeken via de BOVAG-website.

Nationale Auto Pas (NAP)

Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt “tellerfraude” en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

De meeste auto’s bij Autobedrijf Mebu hebben het NAP keurmerk. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij een van onze medewerkers.