Bearlock beveiligingssystemen

BearLock® betekent mechanisch beveiligingssysteem voor auto’s, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingsspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen.

BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock® behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen.

 

 

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt het BearLock-versnellingsbakslot® zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het
consequent gebruik wordt bevorderd. Dit zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03.

 

!! Tip: er zijn verzekeringsmaatschappijen die bij aankoop van een (gecertificeerde) bearlock-versnellingsbakslot een deel van de aankoop vergoeden of u tegemoet komen met een (extra) korting op uw verzekeringspremie !!

 

LaatJeAutoNietHacken.nl


Met een BearLock beveiligingssysteem kan bij sommige auto’s het diefstalrisico tot wel 99,5% verkleinen! Bent u benieuwd hoe ‘gewild’ uw auto is bij autodieven
Doe de check op LaatJeAutoNietHacken.nl.

Wilt u advies over een (BearLock) beveiligingssysteem, neem dan even contact op!

 

Voorkomen van diefstalVoorkomen van inbraakTerugvinden als gestolenPrijsindicatie*
1. Mechanische beveiliging
2. Startonderbreker met eigen autorisatie (voorheen klasse 1)
JaNeeNee1. € 150,- > € 650,-
2. € 250,- > € 400,-
3. Alarmsysteem (voorheen klasse 2)
4. Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen klasse 3)
JaJaNee3. € 500,- > € 700,-
4. € 550,- > € 900,-
5. Voertuigvolgsysteem (voorheen klasse 4)JaNeeJa5. € 600,- > € 1.250,-
(excl. abonnement)

*Prijsindicatie is incl. BTW – inbouw en certificaat