Waarom onze wasserette?

Autowassen goed voor uw auto

Goed onderhoud aan een auto verlengt de levensduur. Onderhoud bestaat niet alleen uit het laten uitvoeren van een servicebeurt, maar ook uit de auto wassen, schoonmaken en de lak regelmatig in de wax zetten. Dit alle zorgt er voor dat de auto er stralend uitziet, maar ook dat de auto langer mee gaat. Wij als BOVAG-autowasbedrijf kunnen u hier prima mee helpen!

 

Bescherming van uw lak

Wanneer uw auto regelmatig wordt voorzien van een waxlaagje, blijft deze mooier glanzen en voorkomt dat uw lak gaat verweren. De waxlaag zorgt ervoor dat uw lak minder wordt aangetast door invloeden van buitenaf, denk hierbij aan UV-stralen (zon), straatvuil en strooizout in de wintermaanden. Ook zorgt deze waxlaag dat uw auto makkelijker schoon te maken is bij de volgende wasbeurt, omdat vuil en aanslag moeilijker hecht aan de lak. Bij het gebruik van een van onze wasprogramma’s met wax, wordt uw auto ook op de moeilijk bereikbare plaatsten beschermt tegen o.a. roestvorming.

 

Waarom niet zelf uw auto wassen voor de deur ?

Uw auto wassen voor de deur lijkt misschien voordeliger, maar kost u veel tijd en hiermee belast u het milieu. Door gebruik te maken van onze wasstraat, wordt uw auto snel en milieuvriendelijk gewassen. Dit komt omdat er gebruik gemaakt wordt van een vetafscheider en mileuvriendelijke wasproducten.

 

Let op!

Het is natuurlijk wel zo dat het resultaat mede wordt bepaald door het aantal wasbeurten. Voor een gegarandeerd resultaat is ons advies om uw auto minimaal één maal per vier weken te laten wassen (afhankelijk van de weersomstandigheden).