Nieuws

Evenementen in 2017

Jaarlijks gaan wij naar of organiseren wij diverse evenementen met verschillende autoclubs. In 2017 staan er weer een aantal leuke evenementen voor ons op de kalender, zoals onze eigen 'Mebu Performance Meeting' en het 'European Ford Event' van de Ford XRST Club.

 

Hierbij het complete programma:

1 April - 10 jaar Focusclub.nl Meeting

Een kleinschalige bijeenkomst voor leden van de Focusclub.nl. Gezellig een paar uurtje diverse Focussen bekijken en informatie inwinnen op diverse (technische) vlakken bij Jaap Notenboom (Autobedrijf Mebu). De Focusclub zorgt, voor haar leden, voor een lekker lunch. Tevens wordt gedurende deze middag de Focusclub.nl kalender onthuld en zullen de winnaars een kalender uitgereikt krijgen.

Waar: Autobedrijf Mebu, Laan van Ambacht 1-3, 2631 RJ te Nootdorp
Wanneer: Zaterdag, 1 april 2017
Hoelaat: 11:00 - 15:00

Let op: in verband met de lunch dient er te worden aangemeld bij Focusclub.nl. (later volgt er meer info hierover)

 


21 Mei - Fiestaclub.nl Meeting

Na twee eerdere edities zal de Fiestaclub.nl in 2017 wederom langs komen voor een gezellige middag. De kleine puzzelrit en BBQ is de afgelopen jaren een succes geweest, dus wie weet komt er dit jaar een vervolg.

Waar: Autobedrijf Mebu, Laan van Ambacht 1-3, 2631 RJ te Nootdorp
Wanneer: Zondag, 21 april 2017
Hoelaat: nader te bepalen

Let op: in verband met de BBQ dient er te worden aangemeld bij Fiestaclub.nl. (later volgt er meer info hierover)

 


11 Juni - Jaarmeeting Ford XRST Club

Een jaarlijks terugkerend evenement van de Ford XRST Club (voorheen Ford XR/RS Club) is Jaarmeeting Lelystad. Op dit evenement zijn wij te gast met een aantal van onze auto's, waaronder onze Fiesta MK6 ST200 voor op het circuit en onze stand met leuke hebbedingetjes, tunings- en onderhoudsproducten.

Waar: Midland circuit Lelystad, Talingweg 89, 8218 NX te Lelystad
Wanneer: Zondag, 11 juni 2017
Hoelaat: 10:00 - 17:00

Het programma van dit evenement kan, wanneer beschikbaar, worden ingezien op de facebook-pagina van dit evenement of op de website van de Ford XRST Club.

 


16 Juli - 2e Mebu Performance Meeting

Vorig jaar hebben wij de eerste editie georganiseerd op een zaterdag, dit jaar willen wij dit nog iets groter uitpakken. Helaas kan gaat dit niet lukken op een zaterdag i.v.m. andere klanten en het werk dat er te doen is en gaan wij de 2e editie organiseren op een zondag. Wat er te doen is en hoe groots het dit jaar wordt blijft nog even de vraag!

Waar: Autobedrijf Mebu, Laan van Ambacht 1-3, 2631 RJ te Nootdorp
Wanneer: Zondag, 16 juli 2017
Hoelaat: 11:00 - 15:00

 


10 September - European Ford Event

Het grootste Ford-evenement van het Europese vaste land is het European Ford Event. Jaarlijks terugkerend met leuke activiteiten voor jong én oud. Circuitgedeelte met slalom en sprint, een concours, diverse bedrijven met stands en een grote clublane. Wie wordt dit jaar de grootst aanwezige Ford-club??

Waar: Venray Raceway Holland, Peelweg 43, 5813 AD Venray
Wanneer: Zondag, 16 juli 2017
Hoelaat: 09:00 - 17:00

 


 

Wilt u meer informatie of de laatste nieuwtjes betreft evenementen?
Kijk dan even op onze Facebook-pagina en ga naar 'Evenementen'. Hier posten wij diverse berichten en kunt u natuurlijk ook een bericht achterlaten op het gewenste evenementen-pagina!